Ντέιβιντ Κάμερον: «Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας βασικός τρόπος βελτίωσης της υγείας του έθνους»

Το θέμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου αλλά και των υψηλών ποσοστών επιτυχίας του στη διακοπή του καπνίσματος έφτασε στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να τονίζει, μετά από σχετική ερώτηση βουλευτή, ότι «θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί ένα μονοπάτι για πολλούς ανθρώπους ώστε να βελτιώσουν την υγεία τους και κατ΄επέκταση την υγεία […]

Από ευρήματα μελέτης του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Αμερικής προκύπτει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βοηθούν στη διακοπή του καπνίσματος

Οι άνθρωποι που καλωσορίζουνε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ως εναλλακτική των συμβατικών ελπίζουν ότι θα βοηθήσουν τους καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα μειώνοντας έτσι δραματικά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν για την υγεία τους.

Οι άνθρωποι που φοβούνται τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, ανησυχούν ότι το άτμισμα θα ενθαρρύνει το κάπνισμα μεταξύ ανθρώπων που σε αντίθετη περίπτωση δε θα δοκίμαζαν καπνό, και θα καταλήξουν […]

Βίντεο: Celebrities που ατμίζουν στην οθόνη!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο και κατ’ επέκταση το άτμισμα έχει γίνει τρόπος ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Όπως είναι λογικό το ηλεκτρονικό τσιγάρο έκανε την εμφάνιση του και στις οθόνες της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και σε αρκετά μουσικά βίντεο.

Τηλεοπτική σειρά House of Cards

Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών. Στη σειρά ο […]

Τι είναι ο έλεγχος θερμοκρασίας;

Η λειτουργία του ελέγχου θερμοκρασίας δεν είναι απλά μια νέα μόδα που αποσκοπεί σε μεγαλύτερες πωλήσεις.

Για αρκετά χρόνια η θερμοκρασία που επιτυγχάναμε στον ατμοποιητή μας, είχε άμεση σχέση με τις ρυθμίσεις των συσκευών μας με τη μορφή των Volt και των Watts. Με αυτό τον τρόπο όμως δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε τι θερμοκρασία είχε ο ατμοποιητής.

Τώρα πλέον με τον έλεγχο […]

Απίστευτη σύγκριση που πρέπει να μας αφυπνίσει: Τα όργανα ενός καπνιστή και ενός μη καπνιστή σε ένα γράφημα!

Πολλοί άνθρωποι ξεκινάνε το κάπνισμα από παρέες ή έξω με κόσμο και πριν το καταλάβουν εθίζονται. Κάθε χρόνο το τσιγάρο σκοτώνει περίπου 6.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και προκαλεί μεγάλα προβλήματα υγείας.

Υπό το πρίσμα αυτό, η διαδικτυακή κλινική HealthExpress.co.uk έχει δημιουργήσει ένα online εργαλείο που δείχνει τις ζοφερές επιπτώσεις του καπνίσματος στο σώμα.

Από το κίτρινο δέρμα και τα εύθραυστα […]