Το ηλεκτρονικό τσιγάρο και κατ’ επέκταση το άτμισμα έχει γίνει τρόπος ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Όπως είναι λογικό το ηλεκτρονικό τσιγάρο έκανε την εμφάνιση του και στις οθόνες της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και σε αρκετά μουσικά βίντεο.

Τηλεοπτική σειρά House of Cards

Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών. Στη σειρά ο Frank Ynderwood, τον οποίο ενσαρκώνει ο Kevin Spacey, προσπαθεί να διακόψει το κάπνισμα και επιλέγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο και μάλιστα η δικαιολογία της επιλογής του συνοψίζεται στην πρόταση:  “Addiction without the consequences”.

Τηλεοπτική σειρά True Detective

vaping true detective

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο κάνει την ”εμφάνισή” του σε ακόμα μία επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της Αμερικής. Συγκεκριμένα στη 2η σεζόν του True Detective η συμπρωταγωνίστρια του Colin Farrell, Rachel McAdams, ενσαρκώνει το ρόλο μιας φανατικής ατμίστριας!

Τηλεοπτική σειρά Detroit 1-8-7

Ίσως από τις πρώτες εμφανίσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου στη μικρή οθόνη. Το 2011, η Megan Dodds εμφανίστηκε ως Jess Harkins και ήταν ένας από τους πρώτους χαρακτήρες τηλεοπτικών σειρών που άτμισε ποτέ στη τηλεόραση.

Ταινία The Tourist

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Johnny Depp, καθόλη τη διάρκεια της ταινίας ατμίζει δίπλα… στην Angelina Jolie.

Η Katherine Heigl ατμίζει στην εκπομπή του David Letterman

Καλεσμένη στην εκπομπή του David Letterman η Αμερικανίδα ηθοποιός Katherine Heigl άτμισε λέγοντας: ”Είναι μια διασκεδαστική – όχι και τόσο άσχημη για την υγεία σας- συνήθεια!” 

Από ότι φαίνεται με την ηθοποιό συμφωνεί και το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας!

O Justin Bieber αγοράζει υγρά αναπλήρωσης και ανταλλακτικά για το ηλεκτρονικό του τσιγάρο:

bieber e cig